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Institution
Technische Universität Berlin
Institut für Lebensmitteltechnologie und Lebensmittelchemie
Fachgebiet Lebensmittelchemie und Analytik
Address
Gustav-Meyer-Allee 25
13355 Berlin
Deutschland
GERiT
This institution in GERiT
13355 Berlin
Projects
Research Grants
Current projects
Characterizing antioxidant and chemopreventive properties of Polish varietal honeys after applying gastrointestinal digestion and using absorption models
(Applicant
Rohn, Sascha
)
Completed projects
Einfluss definierter Vorerntefaktoren auf Flavonoid- und Hydroxyzimtsäureglycoside und ihre antioxidativen Eigenschaften in Grünkohl
(Applicants
Kroh, Lothar
;
Krumbein, Angelika
)
Enzymatic and non-enzymatic degradative reactions during the thermal treatment of glucosinolates and their reaction products
(Applicant
Hanschen, Franziska
)
Functions and metabolic adaptation of dominant gut bacteria of the family Coriobacteriaceae in the context of host lipid metabolism
(Applicants
Clavel, Thomas
;
Rohn, Sascha
)
Klärung der Struktur und der Bildungsreaktionen kohlenhydratbasierter Melanoidine
(Applicants
Hofmann, Thomas
;
Kroh, Lothar
)
Nutzung der Änderung funktioneller Eigenschaften von Biopolymeren (Polysacchariden und Proteinen) für die Formgebung keramischer Bauteile
(Applicant
Kroh, Lothar
)
Phospholipids as antioxidants - preparation and characterization of phosphatidylethanolamine complexes with selected sugar-reductons
(Applicant
Kroh, Lothar
)
Structure-related degradation of pectins and their impact on non-enzymatic browning and technological functionality
(Applicants
Drusch, Stephan
;
Kroh, Lothar
)
Thermol induced degradation of flavonols and flavonolglycosides and effects on antioxidant activity
(Applicant
Kroh, Lothar
)
Vergleichende Untersuchungen zur Analytik und dem Reaktionsverhalten von Amadori- und Heyns-Verbindungen als Intermediate der Maillard-Reaktion in ausgewählten Lebensmitteln
(Applicant
Kroh, Lothar
)
Additional Information
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