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Institution
Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn
Institut für Ernährungs- und Lebensmittelwissenschaften
Address
Nußallee 5
53115 Bonn
Deutschland
GERiT
This institution in GERiT
53115 Bonn
Projects
Research Grants
Completed projects
Analysis of the basics and modelling of the Flow-Field-Thermal-Gradient-Gas-Chromatography
(Applicant
Boeker, Peter
)
Erarbeitung von methodischen Grundlagen zur technisch-sensorischen Messung von Geruchswahrnehmungen
(Applicant
Boeker, Peter
)
Interventionsstudie zum Einfluss von Quercetin auf Blutdruck und Endothelfunktion bei Personen mit einem Risikophänotyp für kardiovaskuläre Erkrankungen
(Applicant
Egert, Sarah
)
Molecular-biological studies about the fate of micronuclei: underlying mechanisms and toxicological relevance
(Applicant
Hintzsche, Henning
)
Multidimensional fast gas chromatography on basis of flow-field thermal gradient gas chromatography
(Applicant
Boeker, Peter
)
Qualität von Gärfutter - komparative Bewertung mittels chemischer Analyse, Chemosensor-Systemen und Tierversuchen
(Applicants
Büscher, Wolfgang
;
Südekum, Karl-Heinz
)
Simulation of one- and multi-dimensional gas chromatography with thermal gradients
(Applicant
Boeker, Peter
)
Additional Information
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